Zdravi recepti "Heljda-griz knedle u supi"

Zdrava hrana "Heljda-griz knedle u supi"

 

Da bi mi poverovali u ovu priču, moraćete da napravite ove knedle sami kući i uverite se da po izgledu i ukusu, knedle liče na one sa pilećom džigericom.

Recept:

Naseckajte krupno šargarepu, celer, paštrnjak, dodajte par komada mladog crnog luka, jedan krompir, stavite i malo graška (ja sam zaboravila na grašak). Posolite i kuvajte ali ne predugo, samo da povrće malo smekša. Od dva jaja, 2-3 kašike heljdinog brašna, i ostatak je griz (do željene tvrdoće), soli i peršunovog lista svežeg ili osušenog , napravite smesu za knedle i dodavajte kašikicom u vrelu supu. Kuvajte  na laganoj vatri još  5-10 minuta.

Roza

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120