Svinjska pečena rebra

Svinjska pečena rebra
Svinjska pečena rebra
Svinjska pečena rebra
Svinjska pečena rebra
Svinjska pečena rebra

 Napravi pa napravi, rebarca... Evo, napravila sam.

Recept:

Rebarca iseckajte kao na slici i kuvajte u slanoj vodi pola sata. Izvadite, premažite sa dolenavedenim umakom, dodajte sa strane još dve-tri kašike masti i pecite u rerni.

Umak:

Izdinstajte jedan crni luk na 2 kašike masti. Dodajte 4 do 5 kašike kečapa, 3 kašike worchestershire sosa, dve kašike meda, dve kašike balzamiko sirće, dve kašikice senfa, dve kašikice ljute aleve paprike, biber, bosiljak, soli po ukusu. 

Rebarca mogu biti normalno zapečena kao na naslovnoj fotografiji, ili pečenija, kao one na tanjiru.

Bilo kako bilo, ko jednom proba, tražiće uvek :-)

Roza

 

Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120