Mnogo ukusno i mnogo se brzo sprema!
Recept:
Potopite pola kg. spanaća u vrelu vodu, pa ga iseckajte na krupne trakice.
Na ulju prodinstajte jedan praziluk i tome dodajte malo sojinih ljuspica koje ste prethodno potopili u vodu da malo odstoje. Posolite i pobiberite.
U posudu prvo stavite polovinu naseckanog lišća spanaća, pa dodajte soju i praziluk, i od gore ostatak spanaća.
Sve to polijte sa 2-3 jaja i jednu pavlaku.
Od gore narendišite puno sira, trapista.
Peče se na 250 stepeni oko 20-tak min.
Pred kraj pečenja malo probušite sir koji se zapekao da izadje suvišna voda iz lišća spanaća.
Jedite uz kiselo mlekce :-)
Probajte ovo da napravite i probajte jednu kombinaciju gde umesto soje, ćete staviti praziluk i sitni sir.
Roza-kraljica heljde
Proizvode možete poručiti i putem telefona/SMS-a na: 063/440-120